Όροι χρήσης

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους όρους και προϋποθέσεις που αφορούν στα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις της ιστοσελίδας www.autopartsguru.gr προς τους καταναλωτές.


1.    Όροι
Η AUTO PARTS GURU.GR διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος. Ομοίως αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρήστες για τυχόν τροποποιήσεις καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή, μέσω της ιστοσελίδας του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος. Διευκρινίζεται ότι η αλλαγή όρων δεν καταλαμβάνει παραγγελίες οι οποίες έχουν ήδη εκτελεστεί.

2.    Προϊόντα - Περιορισμός ευθύνης
H AUTO PARTS GURU.GR  δεσμεύεται ως προς την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα της www.autopartsguru.gr, όσον αφορά την ανάρτηση των ουσιωδών χαρακτηριστικών που κατά περίπτωση περιγράφονται για κάθε προϊόν που διαθέτει, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που έχουν διαφύγει της προσοχής ή έχουν προκύψει ακούσια.

3.    Πνευματική ιδιοκτησία
Όλο το περιεχόμενο  που αναρτάται στη ιστοσελίδα www.autopartsguru.gr , από την AUTO PARTS GURU.GR  συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της AUTO PARTS GURU.GR , και προστατεύονται από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Δεν επιτρέπεται  η όποια αναδημοσίευση, επεξεργασία υλικού που αναρτάται στην ιστοσελίδα www.autopartsguru.gr, καθώς και δεν εκχωρείται το δικαίωμα χρήσης των διακριτικών γνωρισμάτων που αντιπροσωπεύουν την  AUTO PARTS GURU.GR  και την ηλεκτρονική της ιστοσελίδα.

4.    Ασφάλεια συναλλαγών
Η AUTO PARTS GURU.GR  λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια των συναλλαγών σας. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας, είναι ασφαλείς και απόρρητες. Για τον λόγο αυτό κάθε ηλεκτρονική πληρωμή με πιστωτική κάρτα πραγματοποιείτε στο ηλεκτρονικό περιβάλλον της τράπεζας. Στο περιβάλλον αυτό δεν μπορούμε να έχουμε πρόσβαση, παρά μόνο η τράπεζα με την οποία συνεργαζόμαστε.

5.    Προστασία Προσωπικών Δεδομένων
Η www.autopartsguru.gr  ρητά δηλώνει ότι με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, πωλεί, ανταλλάσσει μέρος ή το σύνολο των προσωπικών στοιχείων και των πληροφοριών που μας εμπιστεύεστε (άρθρο 11 ν. 2472/1997). Η www.autopartsguru.gr δεσμεύεται από τον νόμο και είναι υποχρεωμένο να τηρεί με ασφάλεια καθώς και να φροντίζει για την προστασία των προσωπικών δεδομένων κάθε πελάτη και εγγεγραμμένου μέλους που χρησιμοποιεί το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας. Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθούν ή επεξεργαστούν τα προσωπικά σας δεδομένα από τρίτο πρόσωπο, φυσικό ή νομικό, για ανεπιθύμητη επικοινωνία ή για να σας αποσταλεί διαφημιστικό υλικό το οποίο δεν έχετε ζητήσει. Επίσης, σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται τα προσωπικά σας δεδομένα να δοθούν σε άλλες εταιρείες χωρίς την άδειά σας.
Η επίσκεψη – τοποθέτηση παραγγελίας στο www.autopartsguru.gr προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παραπάνω όρων.